nedjelja, 21. veljače 2016.

Ljiljana Petrlić - RADIONICA U školi Ivan Seljanec


 U srednjoj školi “Ivan Seljanec” održana radionica “Komunikacija u poduzetništvu”

IMG_0027



U prostoru SŠ Ivan Seljanec u Križevcima za učenike maturante kuharskog i ugostiteljskog smjera održana je radionica “Komunikacija u poduzetništvu u 7 koraka”.
Cilj radionice bio je učenicama i učenicima približiti izazove koji ih očekuju po završetku školovanja, kako napisati i pripremiti kvalitetan životopis, kako se u što boljem svijetlu predstaviti poslodavcu prilikom razgovora, kako “izbrusiti” i poboljšati javni nastup u svakodnevnoj komunikaciji s potencijalnim korisnicima njihovih djelatnosti.
U praktičnom dijelu održana je radionica timskog rada kako bi se sudionicima radionice što više približila važnost timskog rada u cilju napredovanja i u cilju poboljšanja pružanja kvalitete usluge.
Radionicu je vodila Ljiljana Petrlić, koja je kroz vlastita iskustva u dvadesetogodišnjoj karijeri u uslužnoj djelatnosti pokušala sudionicima odgovoriti kako odgovoriti na svakodnevne poslovne izazove u tom sektoru.
IMG_0019

FS Gloria, revija u Lipi

utorak, 9. veljače 2016.


NEZABORAVNA VALENTINOVSKA VEČER

 09. veljače 2016.
"Valentinovska" večer poezije i revija frizura u Lipi bila je predobra. Uvijek mogu puno pisati i naći prigodne riječi, no večeras ću samo ovako malo napisati i prepustiti se zadovoljstvu što je večer bila ovako uspješna. Možda nešto i dopišem, ali tek narednih dana.
Sada samo Hvala svim sudionicima: Ladislava Šarec, Lidija Puđak, Damir Pilko, Mirjana S. Bobanac, Zdenka Čavić, Ottone Novosel, Josip Petrlić Pjer, Siniša Beljak, Stiv, Ljiljani Petrlić, i manekenkama i manekenu  iz FS "Gloria"(Josipa, Sandra, Ivana, Arnela, Robert).

više teksta na portalu
http://prigorski.hr/krizevci-nezaboravno-valentinovo-u-lipi/