utorak, 17. svibnja 2016.

Održana druga radionica u FS „Gloria“




U prostoru frizerskog salona „Gloria“ u ponedjeljak je održana još jedna radionica motivirana aktivnim uključivanjem djelatnika salona u društveno-socijalno poduzetništvo što podrazumijeva razmjenu iskustva i znanja te potporu jedni drugima u zajednici u kojoj djelujemo.
Glavna tema ove radionice je bilo „Kako očuvati vitalnost primjenom kineziterapije i uz vitaminske dodatke prehrani“ koju je na vrlo kvalitetan i interaktivan način sa svim sudionicima radionice, predstavila gošća predavačica Vedrana Nucak mag.cin. iz Zagreba.


Pomoću skice trokuta zdravlja, koji ravnomjerno obuhvaća brigu o tijelu, umu i osjećajima te okruženju, zatim uz nekoliko jednostavnih vježbi iz kineziologije i uz korištenje određenih vitamina kao dodatak prehrani sudionici radionice su dobili uvid kako si u svakodnevnom životu pomoći u vraćanju energije, zdravlja i sklada duha.



Poduzetnica i menađerica u malom poduzetništvu Ljiljana Petrlić je s temom „Vrijeme kao saveznik vitalnosti“ istaknula važnost svakodnevnog odvajanja vremena za sebe, za učenje nečeg novog, ali i potrebi kvalitetnog korištenja tog vremena neovisno o starosnoj dobi ili materijalnoj poziciji.
Aktivnim sudjelovanjem u raspravi svih sudionika se pokazalo da su ovako koncipirane radionice zanimljive, neophodne i društveno korisne te će se održavati više puta godišnje.
Tekst: Josip Petrlić Pjer





Nema komentara:

Objavi komentar